Сосема сама

Сосема сама

All Alone

Жaнp:Трилер
Tpaeње:90 мин.
Режисер:Jon Cellini
Улоги:Mandy Levin, Suzy Cote, Brice Williams
« »
Кратка содржина

Пренатрупаниот Лос Анџелес исполнет со бетон ја доведува Меги до страв и изолација. Нејзиниот крик за промена е игнориран од нејзиниот сопруг Бен. Кога ќе им се обрати на нивните дисфункционални, но богати пријатели, Алекс и Кајл, тие ѝ предлагаат кампување за да се извлечат од метежот и вревата на градот во осаменоста на планините. Длабоко во планините се среќаваат со радикалната екологистка, Бирч. Бирч и Меги имаат непобитна хемија што ја охрабрува Меги да ја пронајде својата внатрешна сила. Новите информации ја испраќаат четворката на патување на кое се разоткриваат тајните. Обвинувањата водат кон насилство, а сето тоа поттикнува очај...