Воена хиерархија

Воена хиерархија

Chain of Command

Жaнp:Акција, Трилер
Tpaeње:88 мин.
Режисер:Kevin Carraway
Улоги:Michael Jai White, Max Ryan, Steve Austin
« »
Кратка содржина

Џејмс Вебстер се враќа од должност и го наоѓа својот брат мртов. Тој тргнува во потрага по сторителите, но открива заговор кој допира длабоко во редовите на американските власти…