Врвот на пиштолот

Врвот на пиштолот

End of a Gun

Жaнp:Акција
Tpaeње:96 мин.
Режисер: Keoni Waxman
Улоги:Steven Seagal, Florin Piersic Jr., Jade Ewen
« »
Кратка содржина

 Животот на поранешниот федерален агент Декер (Стивен Сигал) драстично се менува кога тој спасува жена од гангстер кој ја малтретира, што резултира со смрт на насилникот. Тој одеднаш се наоѓа во крвава игра на мачка и глушец со манијачен наркобос кога жената што ја спасил ќе го убеди да украде пари за дрога од автомобилот на мртвиот гангстер и да побегне со неа. Но, наскоро сфаќа дека не може да избегне куршум...