Борба без правила

Борба без правила

Pit fighter

Жaнp:Акција
Tpaeње:93 мин.
Режисер:Jesse V. Johnson
Улоги:Dominiquie Vandenberg, Steven Bauer, Fernando Carrillo
« »
Кратка содржина

Џек Северино го губи памтењето и единствено што препознава е бруталниот свет на борбите
во кафез. Но, кога ќе дојде време да се соочи со минатото, Џек сфаќа дека не е само борец,
туку и дека ќе мора да се бори за искупување...