Кохерентност
Мистерија/Сф

Кохерентност Мистерија/Сф

Coherence

RedateljJames Ward Byrkit
UlogeUloge: Emily Baldoni, Maury Sterling, Nicholas Brendon
Godina2013. godina
Trajanje89 min.
Na programu:Среда, 27.09.2023 u 07:00
Кратка содржина Група пријатели се собираат на вечера, но кога мистериозна комета ќе помине над Земјата, тие се вовлечени во низа необјасниви настани...