Преку линијата: Егзодусот на Чарли Рајт
Криминалистички/Трилер

Преку линијата: Егзодусот на Чарли Рајт Криминалистички/Трилер

Across the Line: The Exodus of Charlie Wright

RedateljR. Ellis Frazier
UlogeUloge: Aidan Quinn, Andy Garcia, Mario Van Peebles
Godina2010. godina
Trajanje94 min.
Na programu:Среда, 17.08.2022 u 11:50
Кратка содржина Чарли Рајт (А. Квин) е милионер и финансиски гениј, а всушност измамник. Неговата финансиска империја се урива како кула од карти и тој бега во Тихуана, Мексико, следен од агентот на ФБИ, Хобс (М. Ван Пиблс). Чарли ја бара жената која ја оставил пред 20 години, но го следи и руската мафија која сака да им ги врати парите што Чарли им ги украл. Во исто време, мексиканскиот шеф Хорхе Гарза (А. Гарсија) му нуди заштита за одредена сума пари…