Уништен
Трилер

Уништен Трилер

Wrecked

RedateljMichael Greenspan
UlogeUloge:
Godina2010. godina
Trajanje91 min.
Na programu:Среда, 17.08.2022 u 08:30
Кратка содржина Еден човек се буди во уништен автомобил на дното на клисурата, среде шумата. Во автомобилот има двајца мртви мажи кои не ги препознава бидејќи не се сеќава на ништо. Не знае кој е и како стигнал таму. Слушајќи го радиото, сфаќа дека е еден од тројцата ограбувачи на банка кои ги украле парите, го убиле чуварот и побегнале. Со повредени нозе се обидува да се оддалечи од автомобилот за да прикрие каква било поврзаност со разбојниците кога ќе го пронајдат, ако некогаш го пронајдат...