Сенка на сомнежот

Сенка на сомнежот

Shadow of Doubt

Жaнp:Криминалистички
Tpaeње:93 мин.
Режисер:Randal Kleiser
Улоги:Melanie Griffith, Tom Berenger, Craig Sheffer
« »
Кратка содржина

Убиена е млада, богата жена. Главен осомничен е рап ѕвездата Боби Медина,, еден од нејзините многубројни љубовници. Неговата адвокатка Кит не верува дека е Боби виновен. Иако е тој темпераментено момче, не значи дека е убиец. Кит е позната како врвен адвокат, но овој случај ќе стане нејзиниот најголем предизвик...