Чистите

Чистите

Cleanskin

Жaнp:Акција
Tpaeње:108 мин.
Режисер:Hadi Hajaig
Улоги:Sean Bean, Charlotte Rampling, Abhin Galeya
« »
Кратка содржина

Британскиот таен агент Ијан (Шон Бин) е на трага на една терористичка ќелија во Лондон. Негова цел е да го фати радикалниот исламист Аша, за кого никој не знае како изгледа. И додека тајните служби се во трка со времето, на Ијан му станува јасно дека последиците за западната цивилизација ќе бидат долгорочни ако не го фати.