Моите последни пет девојки

Моите последни пет девојки

Last Five Girlfriends

Жaнp:Романтична драма
Tpaeње:87 мин.
Режисер:Julian Kemp
Улоги:Brendan Patricks, Naomie Harris, Kelly Adams
« »
Кратка содржина

Во последните 2 години, Данкан Андерсон се обидел со сѐ. Се потрудил да биде
совршено момче, преправајќи се дека не го интересираат бившите момчиња на неговите девојки. Давал многу модни совети (кои биле лоши), поднесувал опасно возење и создал таен јазик. Дури собрал храброст и да застане на олтарот. Како и да е, Данкан на крај завршува повторно сам. И кога ќе биде на работ од одлуката да крене раце од љубовта, тој ќе реши да ги преиспита своите последни 5 љубовни врски...