Лава

Лава

Terror Peak

Жaнp:Акција, Film katastrofe
Tpaeње:96 мин.
Режисер:Dale G. Bradley
Улоги:Lynda Carter, Parker Stevenson, Antony Starr
« »
Кратка содржина

Мелани Фрејзер има проблем. Нејзината мајка, д-р Џенет Фрејзер, смета дека Мелани
може да се зближи со нејзиниот потатко. Заедно ќе отпатуваат во Нов Зеланд, каде ќе
одат да видат еден неактивен вулкеан. Меѓутоа, вулканот ќе еруптира, а семејното
дружење ќе испадне голема грешка...