Крзнена одмазда

Крзнена одмазда

Furry Vengeance

Жaнp:Комедија
Tpaeње:92 мин.
Режисер:
Улоги:
« »
Кратка содржина

Упорни во решеноста да ја одбанат сопсетвната територија, живтоните ќе се обединат и ќе создадат фронт за борба преполн со урнебесни ситуации. Предводени од многу итриот ракун, животните на сите можни начини ќе се обидат да ги надмудрат луѓето во одбрана на природата...