Изгубено дете

Изгубено дете

Point Last Seen

Жaнp:Драма
Tpaeње:96 мин.
Режисер:Elodie Keene
Улоги:Linda Hamilton, Kevin Kilner, Sam Hennings
« »
Кратка содржина

Рејчел Харисон е главна на тимот спасители, кои вложуваат големи напори да најдат едно изгубенод ете. Во исто време, таа се бори со отсустноста на сопствените деца, кои ги киднапирал
нејзиниот поранешен сопруг.Рејчел ќе ја следи трагата на киднапираното девојче низ врелата пустина, а во меѓувреме ќе дознае дека го нашле и нејзиниот сопруг. Но децата не се со него...