Золар

Золар

Zolar

Жaнp:Научна фантастика
Tpaeње:95 мин.
Режисер:Carl Goldstein
Улоги:Jordan Hoffart, Nicki Clyne, Jeffrey Ballard
« »
Кратка содржина

Во овој авантуристички филм за млади го следиме симпатичниот вонземјанин скејтер во борбата против злите вонземјани кои сакаат да ја покорат Земјата....