Паравоена единица

Паравоена единица

Militia

Жaнp:Акција
Tpaeње:89 мин.
Режисер:Jim Wynorski
Улоги:Dean Cain, Jennifer Beals, Frederic Forrest
« »
Кратка содржина

Возбудлива акциска авантура, во која еден агент е на тајна мисија во бид да ги земе од терористите проектилите со антракс, насочени кон САД...