Совршена измама

Совршена измама

Sweet Deception

Жaнp:Трилер
Tpaeње:92 мин.
Режисер:Timothy Bond
Улоги:Kate Jackson, Joanna Pacula, Joan Collins
« »
Кратка содржина

Риса Галагер еден ден ќе го најде својот сопруг мртов дома. Сите мислат дека таа го убила и ќе биде осудена на доживотен затвор. Сепак, таа ќе успее да избега од затвор и единствен порив што ја движи е желбата да го најде вистинскиот убиец... Но кому од своите пријатели може да му
верува?