Киборг 2

Киборг 2

Cyborg 2

Жaнp:Акција, Научна фантастика
Tpaeње:99 мин.
Режисер:Michael Schroeder
Улоги:Elias Koteas, Angelina Jolie, Jack Palance
« »
Кратка содржина

Во 2074 година, Корпорацијата „ПинВил“ го креира хуманоидниот киборг Касела Кеш Риз. Киборгот е дизајниран за да се уншти конкурентската фирма. Но нештата ќе се сменат кога киборгот ќе добие чувства. Таа ќе се вљуби во Колсон Рик, инструктор по боречки вештини. Тие ќе побегнат заедно, но корпорацијата ќе испрати суров киборг да ги фати…