Љубовен напиток бр.9

Љубовен напиток бр.9

Love potion 9

Жaнp:Романтична комедија
Tpaeње:90 мин.
Режисер:Dale Launer
Улоги:Tate Donovan, Sandra Bullock, Mary Mara
« »
Кратка содржина

Несреќниот хемичар Пол ќе отиде кај циганска гатачка, којашто ќе му даде волшебен напиток
за да ги освојува женските срца. Напитокот може да направи секоја жена да се вљуби во него
веднаш. Пол ќе го подели напитокот со својата пријателка и ќе тргнат во урнебесна авантура...