Таинствена дупка

Таинствена дупка

Sink Hole

Жaнp:Научна фантастика
Tpaeње:90 мин.
Режисер:Scott Wheeler
Улоги:Gina Holden, Brooke Mackenzie, Dominika Juillet
« »
Кратка содржина

Кога автобусот полн со тинејџери ќе падне во бездна, борбата за живот ќе почне...