Бура над бурите во Сиетл

Бура над бурите во Сиетл

Seatlle Superstorm

Жaнp:Акција, Научна фантастика
Tpaeње:88 мин.
Режисер:Jason Bourque
Улоги:Esai Morales, Ona Grauer, Jared Abrahamson
« »
Кратка содржина

Научникот во НАСА, Том Рејнолдс, ќе се пресели во Сиетл за да биде со својата свршеничка Ема. Но неговиот син постојано ќе се кара со ќерката на Ема, па Том ќе помисли дека можеби и не треба да бидат заедно. Во меѓувреме, војската ќе урне непознат објект над градот, а тоа ќе предизвика необични метеоролошки појави – потреси, торнадо, секавици. Новото семејство ќе мора да остане заедно за да преживее...