Валцер со Ана

Валцер со Ана

Waltzing Anna

Жaнp:Комедија
Tpaeње:103 мин.
Режисер:Doug Bollinger, Bx Giongrete
Улоги:Margery Beddow, Robert Capelli Jr., Emmanuelle Chriqui
« »
Кратка содржина

Д-р Чарли Киган води успешна докторска ординација во Њујорк сѐ додека еден ден не откријат дека го измамува осигурувањето. За да ја задржи дозволата за ординирање, тој ќе мора да одработи 6 месеци во дом за стари и изнемоштени лица. Чарли брзо ќе се приврзе со персоналот и старите лица и навистина ќе почне да се грижи за нив. Но кога ќе сфати дека и неговиот шеф прави малверзации со осигурувањето, Чарли ќе се најде пред дилема: дали е поважна кариерата или благосостојбата на пациентите?