Заборавени жени

Заборавени жени

The Wives He Forgot

Жaнp:Комедија, Драма
Tpaeње:86 мин.
Режисер:Mario Azzopardi
Улоги:Molly Ringwald, Mark Humphrey, Shannon Sturges
« »
Кратка содржина

Шарлот (М. Рингволд) е адвокатка, несреќна во љубовта. Габриел (М. Хамфри) е згоден странец, кој страда од амнезија. Шарлот не може да му помогне, но може да се вљуби во него. Но нивната романса ќе падне во искушение кога кај неа ќе се појават две жени, кои ќе тврдат дека во брак со него...