Измама

Измама

Sole Custody

Жaнp:Трилер
Tpaeње:86 мин.
Режисер:Brenton Spencer
Улоги:Julie Benz, Rick Ravanello, Maxwell Kovach
« »
Кратка содржина

Браќниот пар полицајци Зои и Бери немаат хармоничен брак. Тие имаат едно дете Тими, па Зои ќе се обиде да му даде уште една шанса на бракот. Но Бери ќе ја изневери Зои и тоа ноќта кога Тими смртно ќе настрада. Зои  ќе го обвини сопругот за смртта на синот...