Ужас на замзрнатиот пат

Ужас на замзрнатиот пат

Ice Road Terror

Жaнp:Комедија, Научна фантастика
Tpaeње:85 мин.
Режисер:Terry Ingram
Улоги:Brea Grant, Ty Olsson, Dylan Neal
« »
Кратка содржина

Двајца самоуверени возачи ќе се согласат да пренесат пратка експлозив до еден оддалечен рудник, каде ќе откопаат древно чудовиште