Незапирливи

Незапирливи

Unstoppable

Жaнp:Акција
Tpaeње:96 мин.
Режисер:David Carson
Улоги:Wesley Snipes, Jacqueline Obradors, Stuart Wilson
« »
Кратка содржина

Дин Кејџ е припадник на специјалните единици на американската армија, но ќе се најде во судир со Владата на која некогаш ѝ служел. Кога агентите на тајната служба ќе го киднапираат, заменувајќи го со друг човек, ќе му дадат халуционегена дрога за да ги контролираат неговите активности. Кејџ мора да одлучи што е реалност, а што халуцинација, при тоа трудејќи се да го докаже својот идентитет.