Последниот куршум

Последниот куршум

One in the Chamber

Жaнp:Акција, Криминалистички, Трилер
Tpaeње:87 мин.
Режисер:William Kaufman
Улоги:Cuba Gooding Jr., Dolph Lundgren, Claudia Bassols
« »
Кратка содржина

Во потрага по слобода, а бегајќи од правдата во САД, американските криминалци бегаат во источна Европа. Многумина ќе ја изберат Прага. Еден од криминалците, по име Реј Карвер, е искусен платен убиец, којшто работи за двете страни во пресметката меѓу руските мафијаши. Наскоро, и тој ќе стане цел на непознат убиец.