Хирокин

Хирокин

Hirokin: The Last Samurai

Жaнp:Акција, Драма, Авантура
Tpaeње:101 мин.
Режисер:Алео Мо-Сан
Улоги:Вес Бентли, Џесика Шор, Ангус Мекфајден
« »
Кратка содржина

Хиркоин е самурај на постапокалиптичниот период, кој е натеран на тежок избор. Мора да избере дали ќе ги одмазди убиствата на сопругата и детето или ќе помогне во борбата против диктаторските власти што владеат со светот.