Академија за бикини

Академија за бикини

Bikini Model Academy

Жaнp:Комедија
Tpaeње:81 мин.
Режисер:Строу Вајзмен
Улоги:Гери Баси, Морган Ферчајлд, Бенџамин Стоун
« »
Кратка содржина

Бенџи и Т.Џ се добри другари, кои истовремено ќе раскинат со своите девојки. За да заработат пари и да запознаат нови девојки, тие ќе решат да отворат школо за манекенки. Со помош на вујкото на Т.Џ, тие ќе почнат да регрутираат кандидатки, сѐ додека конкурентите не се обидат да ги затворат...