Аутсајдер

Аутсајдер

The Outsider

Жaнp:Акција
Tpaeње:94 мин.
Режисер:Брајан А. Милер
Улоги:Крег Фербрас, Џејмс Кан
« »
Кратка содржина

Војникот Лекс Вокер дознава дека ќерка му е мртва и оди во Лос Анџелес за да ја идентификува и нејзиното тело да го врати во Велика Британија. Сепак, телото во мртовечницата не е неговата ќерка. Тој ќе почне нова истрага за да дознае каде е ќерка му, а зад себе ќе остави многу мртви тела, со што ќе го привлече вниманието на полицијата.