Јас сум роб

Јас сум роб

I am Slave

Жaнp:Трилер
Tpaeње:77 мин.
Режисер:Gabriel Range
Улоги:Wunmi Mosaku, Isaach De Bankolé, Lubna Azabal
« »
Кратка содржина

Вистинска приказна за модерното ропство во 21 век и девојката која го преживеала пеколот во Судан и Лондон за на крај да стане активист за граѓански права.