Случаен шпион

Случаен шпион

Company Man

Жaнp:Комедија
Tpaeње:83 мин.
Режисер:Peter Askin, Douglas McGrath
Улоги:Douglas McGrath, Sigourney Weaver, Paul Guilfoyle
« »
Кратка содржина

Приказна за несмасниот и неспособен професор по граматика, Ален Квимп, кој случајно ќе стане  легендарен меѓународен шпион само за да ја избегне својата жена што многу дрдори...