Господар на злосторството

Господар на злосторството

Force of Execution

Жaнp:Акција
Tpaeње:99 мин.
Режисер:Keoni Waxman
Улоги:Steven Seagal, Ving Rhames, Danny Trejo
« »
Кратка содржина

Шефот на подземјето Томас Даглас (С. Сегал) создал сопствена криминална империја. Но, криминалниот живот веќе не го инстересира, па размислува да се повлече. Тогаш се појавува амбициозниот криминалец Ајсмен, кој настојува да го преземе тронот. Единствениот пријател на Даглас е неговиот штитеник и платен убиец. Но, и тој има свои сосптвени проблеми и дилеми...