Децата од Дуранго

Децата од Дуранго

Durango Kids

Жaнp:Авантура, Фамилијарен
Tpaeње:87 мин.
Режисер:Ashton Root
Улоги:Larry Drake, Curtis Wiliams, Brendon Ryan Barrett
« »
Кратка содржина

Четири деца во напуштено рударско окно случајно откриваат портал за патување низ времето. Волшебното патување ги води на Дивиот Запад, во светот на крадците, злите духови и авантурите. Дружината тргнува во лов на скриено богатство, кое мора да го пронајдат пред злобниот управник.