Ни жив, ни мртов

Ни жив, ни мртов

Dead Awake

Жaнp:Мистерија, Фантазија
Tpaeње:89 мин.
Режисер:Omar Naim
Улоги:Nick Stahl, Rose McGowan, Amy Smart
« »
Кратка содржина

Дилан го прогонува несреќен случај од минатото. Откако ќе го исценира сопствениот погреб за да дознае кој ќе дојде, тој ќе се спријатели со една мистериозна жена, но ќе се сретне и со својата стара љубов.