Значка на честа

Значка на честа

Badge of Honour

Жaнp:Криминалистички, Трилер
Tpaeње:94 мин.
Режисер:Agustin
Улоги:Mena Suvari, Martin Sheen, Lochlyn Munro
« »
Кратка содржина

Двајца детективи за наркотици се под истрага откако едно дете е убиено за време на насилно запленување дрога…