Блиска мета

Блиска мета

Close Range

Жaнp:Акција, Криминалистички
Tpaeње:90 мин.
Режисер:Isaac Florentine
Улоги:Scott Adkins, Nick Chinlund, Caitlin Keates
« »
Кратка содржина

Откако ќе ја спаси својата киднапирана внука, поранешниот војник Колтон Макреди започнува немилосрдна борба за да ги спаси своите најблиски. Колтон е турнат во борба со корумпиран шериф, неговиот заменик и опасен нарко картел. За да ги заштити своите најблиски и да си го спаси животот, на Колтон му претстојат постојани напади и маратон за преживување.