Гробница на ѓаволот

Гробница на ѓаволот

The Devil's Tomb

Жaнp:Акција, Хорор
Tpaeње:86 мин.
Режисер:Jason Connery
Улоги:Cuba Gooding Jr., Ray Winstone, Ron Perlman
« »
Кратка содржина

По ненадејно прекинување на секаква комуникација со тајна археолошка локација на Блискиот Исток, ЦИА испраќа на помош група елитни војници, предводени од капетанот Мек (Куба Гудинг јуниор). Пристигнувајќи на нивната дестинација, Мек и неговиот тим веднаш сфаќаат дека ова е задача потполно различна од сè што поминале дотогаш, и наскоро им станува јасно дека се соочуваат со зло што не потекнува од овој свет...