Воени профитери

Воени профитери

War Inc.

Жaнp:Акција, Комедија
Tpaeње:102 мин.
Режисер:
Улоги:John Cusack, Marisa Tomei, Hilary Duff
« »
Кратка содржина

Корпорација изнајмува сериски убиец како свој претставник кој мора да ја организира венчавката на поп ѕвезда од Блискиот Исток, при што ќе добие можност да убие еден тамошен политичар...