Алиби
Комедија

Алиби Комедија

Alibi.com

RedateljPhilippe Lacheau
UlogeUloge: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, ulien Arruti
Godina2017. godina
Trajanje90 min.
Na programu:Вторник, 25.06.2024 u 13:50
Кратка содржина Со помош на лојалниот деловен партнер, Аугустин и ексцентричната нова вработена Меди, на Грег конечно му „тргнува“. Но, кога ќе ја запознае Фло, убава русокоса која мрази мажи кои лажат, животот на Грег ќе стане комплициран, почнувајќи со криење на вистинската природа на неговата работа. Кога ќе ги запознае родителитена Фло, Грег ќе сфати дека Џерард, таткото на Фло, е еден од неговите клиенти! Принуден да кажува една лага по друга, Грег навистина ќе влезе во неволја кога сите неочекувано ќе завршат во истиот хотел на француската ривиера. Дали ќе успее да го спаси лицето пред семејството на својата сакана, да спречи разоткривање на компанијата и да избегне скандал и целосна пропаст?