Кодош
Акција/Криминалистички

Кодош Акција/Криминалистички

Crook

RedateljAdrian Langley
UlogeUloge: Adam Beach, Leah Gibson, Bill Lake
Godina2013. godina
Trajanje92 min.
Na programu:Недела, 27.11.2022 u 15:35
Кратка содржина Во еден кобен ден, животите на нарко босот, опседнатиот полицаец, малолетникот и лукавата проститутка се судираат со смртоносни последици...