Изгубениот син
Криминалистичка драма

Изгубениот син Криминалистичка драма

Long Lost Son

RedateljBrian Trenchard-Smith
UlogeUloge: Gabrielle Anwar, Craig Sheffer, Chace Crawford
Godina2006. godina
Trajanje88 min.
Na programu:Недела, 27.11.2022 u 12:20
Кратка содржина 14 години откако нејзиниот сопруг и четиригодишниот син се удавија во страшна бура на море, сè уште потресена, мајката на видеото од одмор на пријател открива дека нејзиниот поранешен сопруг и сега 18-годишен син се живи... Обидувајќи се да се прибере, мајката оди да ги најде пред повторно да исчезнат.