Дали да кажам „Да„?
Романса

Дали да кажам „Да„? Романса

Do I Say I Do

RedateljKevin Connor
UlogeUloge: Becca Tobin, Ryan Kelley, Jason London
Godina2017. godina
Trajanje86 min.
Na programu:Недела, 27.11.2022 u 10:50
Кратка содржина Џесика штотуку ја заврши својата најнова книга за издавачката куќа на нејзиното поранешно момче Мајк и се надева дека ќе премине во ривалска издавачка куќа, но сепак треба да ја промовира книгата преку серија видеа во кои се појавува покрај Мајк. Иако првото видео се покажа како катастрофа, брзо станува хит и ја продолжува серијата видеа кои Џесика сака да ги направи релевантни, а Мајк забавни. Постојано се расправаат, а Мајк набрзо открива дека со таквата изведба само ја оттргнува Џесика од себе, па се согласува да работи на нејзиниот начин. Тие почнуваат да работат како тим и откриваат дека сè уште има хемија меѓу нив, но кога Мајк повторно ја става работата на прво место, Џесика заминува. Мајк мора да најде начин да и докаже на Џесика колку му е важна, но дали тоа ќе биде доволно?