Лудачка кошула
Мистерија/Фантазија/Драма

Лудачка кошула Мистерија/Фантазија/Драма

The Jacket

RedateljJohn Maybury
UlogeUloge: Adrien Brody, Kiera Knightley, Daniel Craig
Godina2005. godina
Trajanje103 min.
Na programu:Понеделник, 24.01.2022 u 13:35
Кратка содржина Дејството на филмот го следи ветеранот од Заливската војна (Адриен Броди) кој боледува од амнезија и е обвинет за злосторство што не го извршил, па завршува во душевна болница. Таму се обидуваат да го излечат со експериментален лек, но овој процес го испраќа на патување во иднината каде што ја запознава љубовта на својот живот и ги дознава деталите за сопствената смрт...