Огледалце огледалце
авантура/Комедија

Огледалце огледалце авантура/Комедија

Mirror, Mirror

RedateljTarsem Singh
UlogeUloge: Lily Collins, Julia Roberts, Armie Hammer
Godina2012. godina
Trajanje106 min.
Na programu:Понеделник, 24.01.2022 u 10:05
Кратка содржина Откако саканиот крал ќе ги напушти, неговата безмилосна сопруга ја презема контролата над кралството и нејзината прекрасна 18-годишна поќерка Снежана, која ја крие во палатата. Но, кога принцезата го привлекува вниманието на шармантен и богат принц, љубоморната кралица ја протерува девојката во блиската шума. Потоа, Снежана се придружува на банда џуџиња за да го врати кралството кое законски ѝ припаѓа… и секако на својот принц.