Змејски очи
Акција/Криминалистички

Змејски очи Акција/Криминалистички

Dragon Eyes

RedateljJohn Hyams
UlogeUloge: Cung Le, Jean-Claude Van Damme, Johnny Holmes
Godina2012. godina
Trajanje91 min.
Na programu:Недела, 25.07.2021 u 21:55
Кратка содржина Спротивставените банди владеат со предградието кое буквално е претворено во воена зона. Жителите живеат во постојан страв, сè додека не пристигне мистериозниот странец Рајан Хонг (Кунг Ле), ученик на мајсторот Тијано (Жан-Клод Ван Дам), кој започнува да се пресметува прво со една банда, а потоа со друга. Корумпираниот локален полицаец г. В (Питер Велер) тајно се восхитува на воените вештини на Хонг, но во него гледа и противник кој може да ја намали неговата моќ. Кога бандите сфаќаат дека единствениот начин да преживеат е заедно да му се спротивстават на Хонг, г. В се плаши дека ќе ја изгуби контролата ...