На оган со оган
Акција/Трилер

На оган со оган Акција/Трилер

Fire With Fire

RedateljDavid Barrett
UlogeUloge: Josh Duhamel, Bruce Willis, Rosario Dawson
Godina2012. godina
Trajanje97 min.
Na programu:Сабота, 24.07.2021 u 08:40
Кратка содржина Откако е сведок на бруталното убиство на сопственикот на продавницата и неговиот син, пожарникарот Џереми Колман (Џош Духамел) едвај се извлекува жив. Убиецот е Хаган (Винсент Д’Онофрио), шефот на мафијата на ариевска банда, кој е исто така одговорен за смртта на друг полицаец, колегата детектив Мајк Селе (Брус Вилс). Хаган е уапсен и Џереми го идентификува како сторител. По сведочењето, принуден е да го смени името и е ставен во програма за заштита на сведоци. Иако промена е тешка за него, Џереми ја запознава Талија Дурам (Росарио Доусон), заменик на шерифот и нивната професионална врска постепено се развива во романса...