Човекот во режисеркотo столче

Човекот во режисеркотo столче

Man in the Chair

Жaнp:Комедија, Драма
Tpaeње:104 мин.
Режисер:Michael Schroeder
Улоги:Christopher Plummer, Michael Angarano, M. Emmet Walsh
« »
Кратка содржина

Легендарниот Кристофер Палмер го глуми Флеш, мрзелив човек што сака класични филмови и алкохол. Камерон е непредвидлив тинејџер, кој нека никаква допирна точка со постариот и поискусен господин, но тие двајца, сепак, ќе се зближат.