Валкани семејни тајни

Валкани семејни тајни

Sordid Lives

Жaнp:Комедија
Tpaeње:111 мин.
Режисер:Del Shores
Улоги:Delta Burk,e Bonnie Bedelia, Olivia Newton-John
« »
Кратка содржина

Кога ќе се соберат три генерации на едно семејство на погребот на мајката Пеги во едно мало гратче, ќе дознаеме сѐ за нивните смешни, тажни и валкани тајни.