Гавранот

Гавранот

The Raven

Жaнp:Хорор, Трилер
Tpaeње:106 мин.
Режисер:James McTeigue
Улоги:John Cusack, Alice Eve, Luke Evans
« »
Кратка содржина

Кога еден психички растроен убиец ќе започне серија крвави злосторства, инспирирани од делата на Едгар Алан По, еден млад детектив од Балтимор ќе ги здружи силите со славниот писател за да го спречат убиецот да ги оживува неговите приказни.